Vi är TSG

TSG är det lokala speditionsföretaget som kan erbjuda globala logistiklösningar. Från huvudkontoret i Västerås behandlas transporter till och från både Sverige och världen, med gods från en mängd olika branscher och genres. Vi har hand om både standardiserade frakter likväl som projektlastningar, och hanterar dagligen både export och importärenden.

Från Västerås drivs även dotterbolaget och rederiet SUN Line, där tre fartyg drivs i linjetrafik mellan Sverige och England. Med lokala hamnar längst Sveriges östkust och delar av norra Europa, binds den nordiska halvön samman med övriga kontinenten och möjliggör smidiga transporter för våra kunder. I och med grundandet av rederiet startades också dotterbolaget TSG Terminal som genom sin terminal i Hull, England, assisterar SUN Lines trafik, och erbjuder lager- och stuveriverksamhet. Vi lastar både LCL och FCL, breakbulk och specialprojekt, och kan genom gedigen erfarenhet och kunnig personal ge våra kunder en helhetslösning inom logistik.

Vårt mål är att vara en drivkraft inom regionens utvecklande av sjöfarten, det första valet hos kunden vid godstransport, och att samhället och näringslivet ser oss som ett föredöme när det kommer till en hållbar verksamhet. Vi vill att våra kunder kan känna stolthet i att välja sjöfart i och med den minskade effekten på miljön och den totala belastningen på infrastrukturen. Vi strävar efter att bibehålla den familjära och personliga andan som funnits sedan företagets start, men genom en verksamhet som platsar på den internationella marknaden.