Just nu söker vi en Financial Controller till vårt kontor i Västerås

Det händer mycket roligt hos oss på TSG AB! Vi växer fort och vill stärka vår organisation, så vi söker nu dig som vill jobba på en familjär arbetsplats med ett härligt gäng kollegor där ingen dag är den andra lik.

Om jobbet
TSG expanderar snabbt i en dynamisk affärsmiljö och i rollen som Financial Controller blir du en nyckelspelare på ekonomiavdelningen för att sätta upp rätt processer, designa systemstöd och skapa strukturer för att snabbt ta fram ekonomisk information av hög relevans och kvalitet. Du kommer i rollen som Financial Controller att stötta företagets rederi- och befraktningsdivision med analys, redovisning och processutveckling med många kontaktytor i organisationen. Om du har intresse och erfarenhet kan rollen också inkludera ett större eller mindre ansvar för vår hållbarhetsrapportering. Vi tror att din nuvarande roll är som Controller, Redovisningsansvarig eller liknande inom ett större eller mindre företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande avstämningar, rapportering och månadsbokslut
  • Utveckling av resultatuppföljning, ekonomistyrning och redovisningsprocesser i nära samarbete med CFO och Redovisningschef
  • Utveckling av vår ERP-setup, VISMA.net, tillsammans med våra externa leverantörer och integration med andra affärssystem
  • Löpande bokföring samt hantering av betalningar, fakturering, moms och skatt
  • Hållbarhetsrapportering

Om dig
Du är en proaktiv person med ett starkt driv och engagemang som trivs i en föränderlig miljö. Du är ansvarstagande, har en hög analytisk förmåga och är kommunikativ samt strukturerad i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande men inte avgörande om du jobbat med hållbarhetsfrågor och VISMA.net tidigare.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 16 december. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Västerås.

Ansökan skickas till: carina.falkolofsson@tsg.se

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

David Brunk, david.brunk@tsg.se, 072-536 20 70