Bli en av oss!

Just nu söker vi en erfaren speditör till vårt kontor i Västerås.

Det händer mycket roligt hos oss på TSG AB! Vi växer fort och vill stärka vår organisation, så vi söker nu dig som vill jobba på en familjär arbetsplats med ett härligt gäng kollegor där ingen dag är den andra lik.

Om jobbet
I rollen som speditör på TSG erbjuds du möjlighet att såväl självständigt som i grupp sträva efter uppsatta mål. Vi har gedigen kunskap i företaget vilket främjar ett meningsfullt kunskapsutbyte såväl som din individuella utveckling. Vi hanterar flertalet transportslag och bedriver import- och exportverksamhet. Som speditör hos oss hanterar du hela transportkedjan för våra kunder och ansvarar för att utveckla värdeskapande relationer.

Om dig
För att du ska trivas och lyckas i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av spedition och lagerverksamhet. Alternativt utbildning inom logistik/transport/spedition med motsvarande kunskaper.

Systemmässigt har du grundläggande kunskaper i Microsoft Excel och word.

Du behärskar både svenska och engelska på en god nivå, i tjänsten kommer du ha kontakt med kunder och leverantörer globalt i både tal och skrift.

Du är en driven och effektiv person som är service minded och kommunikativ. Du kan hantera ett tempo som varierar och du har god förmåga att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 18 november. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Västerås.

Ansökan skickas till: carina.falkolofsson@tsg.se

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Daniel Berglind, 026 – 10 10 01, daniel.berglind@tsg.se